Lieve bezoekers,

Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten het afgelopen jaar.
Ik heb jullie verzoeken met heel veel plezier uitgevoerd en door jullie een superleuke en spannende tijd gehad! 🥰💦 Volgend jaar hoop ik jullie weer te kunnen laten genieten van mijn gedragen slipjes en sokjes en andere lekkere dingen.

Tijdens de feestdagen blijf ik beschikbaar.
Mochten jullie nog speciale kerstwensen aan mij willen sturen, dan kun je op dit bericht reageren. Ik zal proberen om op tijd je wensen te vervullen 😉.

Ik wil iedereen alvast een fijne kerst 🎄 en een gelukkig & gezond 2022 wensen!

Veel liefs ❤️
💋 xxx Michelle

Vorig artikelClaudia op Marktplaats is een dief/fake
Hallo lieve bezoekertjes. Ik ben Michelle, 26 jaar oud! Gedragen slipjes is helemaal mijn ding en hier vind je alles over mij en mijn dagelijkse leven. Blijf op de hoogte van mijn speciale aanbiedingen of neem een Fan Account!