Vandaag ben ik er achter gekomen dat op Marktplaats veel verkopers dezelfde persoon zijn… En er zitten ook een aantal mannen tussen!!!

Eerst kreeg ik een tip dat iemand mijn foto’s had gejat, ene Fleur en Floortje op marktplaats.
En toen de advertenties verdwenen waren, was het 6.5 jaar actieve profiel ineens veranderd van Fleur, naar Theo uit Bergschenhoek.

Later deze avond was dezelfde verkoper opnieuw actief met een ander account (7.5 jaar actief) en opnieuw de foto’s van mij, uitgeknipt en vervaagd.

En wat ik vaker heb gehoord, is dat het een rage is om via bol.com cadeaubonnen te betalen. Nou trap hier niet in! Want je hebt geen enkele bewijs of gegevens als je opgelicht word. Waarom denk je dat het zo populair is onder de aanbieders van gedragen slipjes???
Dat zal in de meeste gevallen te maken hebben dat hun gegevens niet kloppen, en daarom niet via marktplaats willen laten betalen.

Trap hier niet in!

Verder lezen:

Floortje/Theo/Fleur op Marktplaats is een dief

Binnenkort:
Er is onlangs ook weer een webshop actief van iemand die gejatte foto’s heeft, dat is een oud wijf en niet de jonge meid die je te zien krijgt
Er staat nu op haar website, ik ben een jong meisje, geen oud wijf.
Mijn advocaat heeft i.v.m. copyright schending vorig jaar nog contact met hun gehad, waarop ze de webshop heel gauw hadden verwijderd.
Dat was nog een vriendelijke brief, maar dit wordt uiteraard vervolgd…