Omdat het binnen een maand al 9x is voorgekomen dat mensen mijn foto’s stelen en/of zich voordoen als mij (zeggen dat ze van mijn site zijn) om bezoekers te misleiden en hier aan geld te verdienen heb ik besloten harde maatregelen te nemen.

Vandaag vraag ik alle gegevens die Marktplaats in bezit heeft aan. De ”bijlage bij melding van inbreuk” is inmiddels ingevuld en ondertekend. Daarna ga ik met alle gegevens die ik heb naar de politie toe.
Daarna zal ik een bezoekje brengen aan de bank van de oplichters met deze gegevens om de adresgegevens te krijgen, welke met de bewijzen tot beschikking worden gesteld.
Het laatste belangrijke is natuurlijk mijn advocaat inschakelen om een juridische procedure op te gaan starten tegen deze oplichters.
Ja de kosten liggen helaas hoog maar het voordeel van Inbreuk op Auteursrecht is dat alle advocaat kosten gewoon worden vergoed op de tegenpartij en een schadevergoeding worden geëist. Het kost mij dus uiteindelijk niks.