Hey!

Leuk dat je komt kijken op mijn website en mijn blogbericht leest!

Het werd weer eens tijd om mijn site te veranderen van uiterlijk. Ik vond het zelf een beetje saai worden, hihi.
Zoals jullie zien ben ik wat meer donkere kleuren gaan gebruiken voor een frisse look! Zelf vind ik het erg mooi geworden!
Op dit moment ben ik bezig met de plaatjes van de producten aan te passen zodat alles hetzelfde formaat heeft en het er allemaal mooi in staat.
Dat maakt het voor jou straks prettiger om te kijken en kan je makkelijker iets spannends uitkiezen.

Voor de rest is alles vrijwel hetzelfde gebleven. Dus alleen de nieuwe look!

Wat vind jij ervan? Je kan je reactie onderaan dit blogbericht achterlaten mocht je dit leuk vinden. Ik ben benieuwd naar je mening.

Liefs,
Michelle

1 REACTIE

  1. Hoi Michelle,

    Het ziet er erg verfrissend uit kan ik je zeggen. je hebt gelijk, de oude uitvoering was een beetje saai, als ik het zo mag uitdrukken. Vind het nu een stukje overzichtelijker ook. Ik zie dit vandaag voor het eerst, ben druk dus niet erg veel meer tijd voor internet, maar zal in de toekomst weer eens kijken of ik iets lekkers uit jouw gedragen assortiment kan bestellen. Ga zo door.