Vorige week ben ik dus best wel geschrokken!
Er was weer eens een dief zoals wel vaker het geval is, die mijn foto’s had gestolen en daarmee op marktplaats adverteerde.

Deze mevrouw dus aangesproken…

Om een lang verhaal kort te maken.
Vorige week werd ik dus gebeld door de politie en die vertelde me dat er een kind met zijn ouders op het bureau waren. Degene had mij al verteld dat ze minderjarig was, maar dat heb ik wel vaker gehoord. Ben zelfs een paar keer uitgescholden geweest voor pedo omdat ik iemand uitzocht die mijn foto’s had gestolen… Heel raar, maar dat is hoe sommigen te werk gaan.

Maar ok, nu bleek dat de persoon dus nog veel jonger was dan ik vanuit ging.
Het was zelfs een jongetje, de exacte leeftijd wilde de politie mij niet vertellen, maar wel dat ‘hij’ veel jonger was dan 17.
Helaas voor zijn ouders, maar ik kon er niets aan doen, gaat de politie een zorgmelding maken waardoor waarschijnlijk jeugdzorg in beeld komt.

En dit is weer een voorbeeld van hoe je voor de gek wordt gehouden als je zomaar van iemand gedragen slipjes koopt.

– Of je koopt bij een heel oud wijf terwijl je een jonge meid verwacht
– Of het zijn kerels!
– Of het zijn mensen die je gegevens willen om je eventueel te kunnen chanteren
– Of het zijn kinderen (weet dan niet wie strafbaar is aangezien zij worden beschermd)

Ze hebben allemaal 1 ding gemeen, ze zijn op je geld uit en je krijgt niet wat je denkt!

Beetje sneu eigenlijk… maar het is een kind en die zou zich met andere dingen bezig moeten houden.

Vorig artikelMijn buttplugs zijn binnen!
Volgend artikelVeel lingerie
Hallo lieve bezoekertjes. Ik ben Michelle, 26 jaar oud! Gedragen slipjes is helemaal mijn ding en hier vind je alles over mij en mijn dagelijkse leven. Blijf op de hoogte van mijn speciale aanbiedingen of neem een Fan Account!