Vandaag wil ik het hebben over mijn aanbod lingerie.
Ik kreeg namelijk een erg asociaal sms berichtje waar ik openbaar wel op wil reageren.

Onbekende sms’er:
Dag Michelle. Prachtige site en veel keuze. Misschien te veel zelfs want ik wil moeilijk geloven dat jij in je eentje zoveel ‘productie’ zorgt. Of draag je 10 strings, 8 paar sokken enz. Met vriendelijke groet, D.”

Ik heb dit smsje niet gelezen en kreeg later op de avond een nieuw bericht:

”En toen bleef het stil. Volgens mij zijn mijn twijfels niet ongegrond. Dat krijg je met een bijdehant Amsterdammer, mevrouw de Noordeling, mij verkoop je geen knollen voor citroenen schat.”

Verder heb ik hier niet op gereageerd maar dat doe ik nu via mijn site.
(even bijdehand doen… bijdehand is met een D šŸ˜‰ )

Nou ten eerste verkoop ik echt niet elke dag een slipje of sokken. Ik mag blij zijn als dit er eentje per week is. Je kan dat ook zien aan mijn site (producten), sommige dingen staan er al sinds het begin op…
En ja ik heb veel aanbod, dit door mijn lingerie verslaving. Ik vind lingerie namelijk erg leuk en koop als ik wat geld over heb ook weer wat nieuwe dingen bij.
Ik gooi ook niks weg dus het word alleen maar meer. Ik zie dit juist positief want dan heb je als liefhebber voor ”gedragen slipjes” toch een leuke keuze?

Sommige vrouwen hebben wel 40 paar schoenen of kasten overvol met kleding, dat heb ik niet. Alleen mijn lingerie collectie is wat aan de grote kant ;-).

Ik vind dit soort aannames best brutaal. Als je wat wilt weten kan je het altijd netjes aan mij vragen en hier krijg je dan ook een eerlijk antwoord op.
En voor als je me niet geloofd, ik wil best een foto maken van een product die je op de site ziet… dan zet ik de datum en naam erbij.
Misschien dat ik binnenkort mijn kledingkamer op de foto ga zetten zodat je kan zien hoe het er uit ziet ;-).

Liefs Michelle